Friday, September 30, 2011

BLOG NEELOFA | PEMINAT HIGH HEELS



Salam jumaat.



Tadi dok usha-usha fesbuk retis. ye lah,mana taw ada bakat aku pon boleh jadi retis.haha.



tetibe aku terjupa satu blog kepunyaan mek dari klate ni. aku suka sangat dia ni.memang cantik.yang penting mata tu ye.memang meletops habis.sape lagi kalau bukan Neelofa








si cantik manis Neelofa




owh ye,Neelofa walau busy dengan dia punya keje(biaselah retis + model), tapi dia pon ada blog taw.kira blogger jugak le ni.




yang penting,blog dia bukan macam sesetengah blog tu ye.yang suka wat blog macam diari.opss sentap!! ada mak kesah! ni blog aku,bukan blog bapak kau.(cam pernah dengar je ayat tuh!)




Neelofa ni memang jenis peminat high Heels..kalau korang yang pompuan ni ada minat high heels,bolehla ke blog dia.banyak koleksi high heels.harga pon berpatutan.kat situ boleh pilih dan buat pembayaran.




ni lah link blog Neelofa - Neelofa Heels  (update terbaru.. Neelofa sudah tidak mempuyai blog)

**sila rujuk Page FB beliau atau Twitter beliau.Harap maklum


kat bawah ni antara koleksi high heels terbaru dia untuk dijual!! 

















 p/s semoga jumaat kali ni beri seribu satu kemanisan buat kita =)

8 comments :

hafiz hafizol said...

x minat neelofa..haha

apik pehe said...

hahaha..kang nak lari susah nanti

yo87 said...

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

JIJI YU said...

hamboi..engko usha smpai ke blog

KaK LimAh Si SupiR said...

kalo kaklimah pakai heels, memg jatuh gedebuk laa alamatnyeeee =_=

whitecappuccino said...

heels yg pelik2 tingginya ni..retis takpe la pakai heels gini.

daimpressive said...

neelofa who?? haha.. overrated, sbb muka je...

Azza Azman said...

biarlah overated pun.. sbb dia lawo..