PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Saturday, September 10, 2011

LELAKI GERSANG , AWEK BOGEL.




Gila-gila. kenapa blog aku pulak jadi mangsa keyword ni.seingat aku dah setahun lebih blogging,tak pernah pulak aku buat entri lucah.tapi, tak sangka blog aku jadi perhatian bab lucah ni.




sumber dari nuffnang :









korang tengok la sendiri kan. ada ke patut cari "lelaki gersang" kat blog ni.setahu aku,tak de pulak aku tawarkan khidmat jantan kat blog ni.pening-pening!!



search awek plak "awek bogel habis" dengan "awek kelantan bogel". setahu aku semua gambar pompuan dalam blog aku ni semua pakai baju elok je.




itulah sikap orang kita.bukak je internet.bukak Google,search menda merapu.sampai bila nak maju!!




12 comments :

Abhamz said...

salam, setuju dgn pendapat anda...

EZAD AMIR said...

wahhhh...aq rase ko kena tukar kaler blog ko..kaler blue,sbb tu sume keyword blue yg muncul..wakakakaka

ekabukanmakcikkau. said...

alahhh biaselahh tu . hari tu ade orang search "selak skirt minah jepun " . aku x kesah sebab aku mmg ade buat entri tu pon muahahaha . api aku buat " bila minah jepun datang sekoah aku dgn skirt sejengkal " hahaha

JIJI YU said...

muahaha..aku rasa ngam2 ngn ko

peNulis SeNjA said...

hahhahahahaha aku seacrh minah bogel .. tapi x jumpa lak blog demo

Zul Fattah said...

huhu..awek klantan bogel..?haha.. kejam

anamizu said...

sangap habes lettew! keh3

whitecappuccino said...

takder keje lain dorang ni..cari yg luch2 jer!

- abdul hadi abdul muti - said...

hahaha. aku try google lelaki gersang, tak keluar pun link blog ni.

gedek! said...

OK.. OK...

uncle tak buat lagi....

KiD said...

blog bogel ke nih? hehehe

azrijohan said...

peh,keyword HOT