Thursday, October 20, 2011

MUZDALFA FRIED CHICKEN | KFC VERSI MALAYSIA



Selamat malam.



oh ye,cakap pasal entri lepas,aku ada cakap yang aku ni memang jenis kuat makan. Then,aku nak suggest kat korang terutama yang tinggal dekat area Bangi satu tempat baru untuk korang try. My friend suggested to me pasal restoran ni.










restoran ni sekali pandang macam KFC. tapi tunggu kejap,cuba pandang elok-elok, restoran ini adalah MFC atau nama panjang dia Muzdalfa Fried Chicken.




First time pergi sana,memang orang tak putus-putus masuk ke kedai tu, agaknya sedap kot. bila tengok pada menu makanan yang dijual dekat kaunter,memang banyak sangat choice =)









menu dia ada nasi Arab,ayam goreng,burger, pizza.memang meletop =)




yang penting sangat berbaloi dan kenyang.hari tu aku order Combo Meal yang harga RM8.90. yang penting tak de government tax. memang untung.agak ok lah.dapat ayam goreng, air coke, fries dengan burger.sangat kenyang =)



 rasa macam berbaloi jugaklah dan proud sebab ada yang berani untuk bersaing dengan company dari luar.All the best MFC!!



p/s kalau nak tahu lebih lanjut pasal MFC,jom ke page facebook MFC



21 comments :

azalia hjsalleh said...

1st time dgr nie !
haha ada kat bangi je ke?
sdp mcm kfc x?

amirnawawi said...

Boleh cuba nih.. Tekak nih rasa cam muak dah makan KFc. Kena cari kelainan plak..

hafizulhakim said...

area mana mfc ni? nampak sedap :)

Dim Benihana said...

1st dgr, mcm sedap je..
nanti kena cari ni..keke

JIJI YU said...

ayam dio tiko kawe gi sokmo busuk

miSs Zie said...

saya da pegi bulan lepas! kt Kota Bahru kn?! aritu order pizza tp mungkin time tu bkn rzeki ktowg..sbb rasa dia xbrp memuaskan...next time nk try ayam dia lak...anyway tahniah juga buat dorg sebab berani cuba kn..heee:)

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh stakat ni ada kat bangi je kalau kt selangor

Rozuan Ismail said...

@amirnawawi jom try =)

Rozuan Ismail said...

@hafizulhakim kalau dekat sini kat area bangi

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU ye ke jiji.erk.no komenlah.sebab ari tu makan ok je

Rozuan Ismail said...

@miSs Zie ye ke.x pernah try pizza dia

cucu umie said...

haishhh..nasib baik jauh and ayie xkuat makan..hehe so, kalo stkt nak merase sekali sekala mcm ok shje...

zaty said...

kt bangi je ke?menarik niii boleh cuba kalau pergi sana XD

Ezad Skytech said...

wahhh..aq pun first time dengar ni..nak kena try ni....macam2 ada tu.. :)

Iffah Afeefah said...

Bangi l mne? Ley g

wahhh

Kalamhati said...

kt klate ado jugok rasa nya kan?mcm penah tgk jah..

Rozuan Ismail said...

@cucu umie wan ni laen,memang jenis kuat makan.huhu

Rozuan Ismail said...

@Iffah Afeefah dekat pusat bandar

Rozuan Ismail said...

@Kalamhati rasanya dekat KB ada

YanaMIB said...

err tekak aku ckp xsedap lah..hikss sbb tu xpernah wat review psl restoren ni..huhu =.=

eman said...

aku kt bangi gak... aku tau MFC je tp xtaw npe pnjng die... wahhh xde tax?ehmm t nk try la...tp member aku kate service die slow.. tu yg aku xpenah pegi tue...hehe