Sunday, December 25, 2011

PENCARIAN BLOGGER AKTIF OLEH MIALIANA.COM




Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011





Sebelom nak keluar jalan - jalan ambik angin petang, teringin nak join satu segmen oleh blogger MiaLiana. Terima kasih buat blogger PezolStylez sebab beri idea untuk join contest ni selepas tengok entry dia.




amboi follower blogger MiaLiana memang terkejut bila PCB tengok. pergh, 6000+ . nak bandingkan dengan PCB yang baru 1000+. memang antara Gunung Everest dengan Gunung Kinabalu le kot.hehe.




syarat-syarat penyertaan sangat mudah. simple as ABC. sebab tuh PCB nak join. kalau complicated sangat, malas dan tak de masa nak join. Appreciate to blogger MiaLiana kerana ambil inisiatif untuk buat segmen seperti ini.




memang bagus segmen seperti ni. boleh tambah ramai kenalan. boleh promosikan blog kita yang berpotensi.haha.poyo jer ayat.




oklah semua mesti bengan sebab tak dapat link nak join kan.sabar-sabar. kat sini ye.klik jangan tak klik (nak JOIN)




p/s jom ambik angin petang.jangan asyik terperap kat bilik je.





5 comments :

Amirah Adnan said...

semoge berjaye..hihi

Ezad Skytech said...

all the best ye..:D

Rizwan Ewan said...

Good Luck ! ^.^ untunglah rmai follower....

Cik Rose Cute said...

Kita join jugak hihihi

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-16 yang join... :)