Monday, January 30, 2012

ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN JANUARI 2012 | ANUGERAH KHAS BLOG



Selamat pagi dan salam isnin.












kalau TV3 baru je umumkan Anugerah Juara Lagu ke 26, blog Pak Cek Biola juga tidak ketinggalan untuk umumkan Anugerah Bulanan iaitu Anugerah Pengkomen Terbanyak dan Anugerah Khas Blog.




Sebagai pendahuluan, PCB akan kenalkan kepada korang semua dua Anugerah ini..




Anugerah Pengkomen Terbanyak (Bulanan) - Anugerah ini disampaikan kepada blogger yang mengumpul seberapa banyak komen dalam tempoh sebulan dan dikira dengan menggunakan satu widget yang tersedia pada blog PCB.




Anugerah Khas Blog - Anugerah ini disampaikan kepada blogger yang memberi trafik tertinggi untuk blog PCB dan ditentukan melalui kiraan referrer daripada laman web Nuffnang untuk tempoh sebulan.








SENARAI BLOG YANG MENDAPAT ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN JANUARI 2012










9) Syaher - ( tidak dapat dikenalpasti link blog )





14) Apik Pehe - http://www.apikpehe.com/


16) Akubersamacahaya - http://akubersamacahya.blogspot.com/

17) Sunah Sakura - http://www.sunahsukasakura.com/

18) Mak Lagenda - http://lagendamahsuri.com/

19) Lydia Miza - http://www.lydiamiza.com/

20) Amier Fakhry - http://feigelie.blogspot.com/




SENARAI BLOG YANG MENDAPAT ANUGERAH KHAS BLOG JANUARI 2012 (TOP REFERRER)


1) PCM ( Mat Gebu ) - http://www.tiffinbiru.com/ ( 1011 trafik )

2) AbgShah - http://www.abgshah.com/ ( 372 trafik )

3) Hawiz - http://wwwhawizcom.blogspot.com/ ( 291 trafik )




jemput klik link blog mereka untuk sama-sama terjah dan berkenalan dengan mereka. Terima kasih kepada semua yang tidak jemu memberikan sokongan kepada blog ini untuk terus maju dan berkembang!!


notakakiPCB : ini adalah entri PCB yang ke 999. Next entry adalah yang ke 1000.



17 comments :

YanaMIB said...

menarik nih..eh nk amek gak widget top komen tu..dulu ada letak tp widget tu mcm rosak je..huhu =)

Cik Bambam said...

CB dah terkeluar carta...uhuhuhuh..skang ni selalu jd silent reader jek.. :P

apix said...

wah2 .. ada award lar blog nih .. kelas lar .. hee~

Sunah Sakura said...

erkkk..ade gak eks bulan ni..haha~ thanks everybody thankssss~~~ :D

Cik Chenta said...

keep it up! teruskan berblog ye!

shera haifa said...

opss termasuk kategori ehh.. tq..

Kalamhati said...

Aik masuk carta jugak ek akak..huhu
mekasih PCB..=)

Iffah Afeefah said...

aku ker

hebat gak

KiD said...

alamak.. shakiddo number 12.. takpe, nantikan bulan seterusnya

amier_fekhry said...

no 20 pun jadilah... hihihi.. x sangka tersenarai.. tq.. hihi

deen azmee said...

pergh! caya la.. tahniah kpd yg tersenarai.. haha!

p/s: hari ni baru ada masa nak bw.. huhu.. :(

hafiz hafizol said...

kan apix.. kelas blog nie.. :P

hawiz said...

ehem3..wahh....dua2 anugerah hawiz dpt yer?..TERIMA KASIH pokcik!!..=_=

AMMAR YASIR said...

Ala.....tak aci tak aci....nk menang jugak... Huhuhuhu

~ariFFin~ said...

fuyoo..bes la ade anugerah sendri..boleh join TV3 pas nie..

faizulosman said...

tak tersenarai lah...

Siti_btp said...

Ala blog akak tak termasuk ke??

Mentang2lah blog tak ramai follower..
Lain kali buat pertandingan blog yg paling krg follower tapi menarik ceritanya.