Wednesday, February 29, 2012

ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN FEBRUARI 2012 | ANUGERAH KHAS BLOG



Assalamualaikum dan selamat petang.


bulan 2 akan melabuhkan tirai dia hari ini. Pada yang sambut birthday hari ini, "Happy Birthday untuk anda semua". Ye lah 4 tahun sekali kan baru boleh sambut birthday.tak lupa juga Selamat Hari Lahir buat anak sedara PCB, aliyah yang ke 8.


Seperti biasa, sama macam bulan Januari lepas, PCB akan umumkan blogger mana yang dapat title Anugerah Pengkomen Terbanyak untuk Bulan Februari 2012 dan juga Anugerah Khas Blog untuk Bulan Februari 2012 ( boleh rujuk sini )






SENARAI BLOG YANG MENDAPAT ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN FEBRUARI 2012











10) Sunah Sakura - http://www.sunahsukasakura.com/


12) Hafiz Hafizol - http://hafizhafizol.blogspot.com/


14) Mak Lagenda - http://lagendamahsuri.com/

15) Amier_Fekhry - http://feigelie.blogspot.com/







SENARAI BLOG YANG MENDAPAT ANUGERAH KHAS BLOG JANUARI 2012 (TOP REFERRER)


1) PCM (Mat Gebu ) - http://www.tiffinbiru.com/ (1773 trafik )

2) Ben Ashaari - http://www.benashaari.com/ ( 218 trafik )



Tahniah pada semua blogger yang mendapat tempat dalam kedua-dua anugerah untuk bulan Februari. PCB akan letakkan link entri anugerah ini pada sidebar blog ini. Terima kasih pada semua blogger yang menyokong blog PCB selama ini. Jom klik link blog mereka di atas!!


notakakiPCB : seronok dapat banyak ilmu tentang climate change dari seorg prof terkenal hari ni.


23 comments :

adam narzuan said...

Pak cik biola... Lepas ni wat kategori baru lak... Kategori tip cinta... hahahahaha... Pastu bagi ler den menang..

~ariFFin~ said...

wahhh..tersenarai la dalam pengkomen terbanyak ni,..thanks PCB

saya_arief said...

namo den adooo. haha.

Cik Bambam said...

nama kita makin lama makin ilang.. sob sob sob.. selalu jd silent reader jek skang.. :D

Fendy said...

wow...xrajin online susah la...

Rozuan Ismail said...

@adam narzuan kategori tips cinta? terima kasih atas cadangan.

Rozuan Ismail said...

@~ariFFin~ tahniah buat anda

Rozuan Ismail said...

@Cik Bambam thanks CB sebab jadi silent reader

Shafiq said...

Terima kasih PCB...:-)

Ayuni said...

Alhamdulillah....

CekbOlat-bOlat said...

huyooo.. xsngkeee..

tocey2..

Ezad Skytech said...

tak sangka tersenarai ni...terima kasih..:D

amier_fekhry said...

hihihi.. bln januari no 20.. bln februari naik 5 tangga... tq.........

Mak Lagenda said...

hi wan!! Tak sangka plak nama pun tersenarai dlm list tuh!!

Mekasih wan..

hawiz said...

yeayyyy..tersenarai lagi lah!!...tqqqq

Sunah Sakura said...

erkkk..ada gak eks..haha~

KiD said...

haaaaaa... jadi top kat PCB nih.. yeaahhhhhh

whitecappuccino said...

ada lagi ya..tq..

NAL said...

wah, NAL pun ada?
baru dtg sini beberapa minggu lepas sebab join segmen kamu..
apa2 pun thanks..

azri johan said...

nak komen2 jugak lahhh.. boleh tak? Hehehehe..

MawardiYunus said...

wah bagusnya :)

..cik gugu.. said...

wahh ta sgka tersenarai .. mekasih pakcek !

shera haifa said...

ouchh ada ehh.. bulan februari adalah bulan yg kurang ckit nak BW..