Tuesday, February 14, 2012

PAGE RANKING BLOG NAIK KE PR3



Selamat pagi.


Walaupun blog ini masih lagi tidak punya domain sendiri dan menumpang kasih di blogspot, tapi terima kasih diucapkan kepada Google PageRank kerana menaikkan page ranking blog PCB.


kalau dulu PCB cuma dapat PageRank 1 je kot. kali ini dah naik kepada PageRank 3.


Page Rank 3 untuk blog PCB


Page Rank ini dikira dari banyak segi oleh pihak Google. semakin tinggi nilai pagerank blog anda, memang hebat lah blog itu. kalau blogger yang trafik dia memang meletop, mungkin pagerank dia 5 dan ke atas =D.


Tahniah juga diucapkan pada blogger KID kerana mendapat PR3. jom semak Pagerank anda di Google PageRank Checker.


Menurut site Alexa pula, blog PCB berada pada tangga 524, 996 di antara kesemua pengguna Alexa. dan di Malaysia, PCB berada pada ranking 3,566.




Ape pon, masih punya peluang lagi untuk mengubah kedudukan menjadi lebih baik. belajar dan terus belajar.


notakakiPCB: setakat ini baru 2 orang yang ingin bisnes mereka dipromosi secara percuma di blog PCB. jangan lepaskan peluang ini! jika berminat, boleh rujuk entri ini. Tarikh tutup tengah malam ini.

11 comments :

Ayuni said...

blog sye agaknye xde rangking pun...hikhik...jarang orang masuk....

kiera'sakura said...

belog akak ntah ranking 0.01 kowt..hihihihi

Ramona Bunga said...

blog saya pun tak tersenarai lagi kot. baru je buat. hihi

Mat Gebu said...

Tahniah PCB.... ^__*

zulkbo said...

salam..
tahniah Bro..
nak kena maintain la lepas nih
takut jatuh macam saya..sekejap
naik sekejap turun..pernah merudum ke sifar (0) juga..he he..apa pun asam garam dunia blogging

faizulosman said...

sy punya 0... hahaha..

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/kenali-penyakit-mental.html

arifpaan said...

kalau check blog aku mesti dapat nombor negatif ke belakang ni. haha

Sunah Sakura said...

tahniah! semangat!!!

hafiz hafizol said...

pehhh.. tahniah.. ranking alexa aku ke juta-juta kott.. haha

Kalamhati said...

tahniah pce!akak punya turun naik je..aritu dah 3 then turun 2 balik..huhu

adam narzuan said...

pcb, kasi ilmu sket.. hehehe.. nak naik tinggi2 gak..