PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Friday, March 9, 2012

PELAJAR SEGI COLLEGE DISERANG GORILLA


Selamat pagi.


mak aih, awat ramai mata terbeliak tengok tajuk tuh. hehe. seriously betol. memang ada Gorilla. haha..ada muka dah pucat lesu. kih kih.. 




Korang janganlah risau. tak pernah lagi ada Gorilla datang kat Malaysia. melainkan dekat zoo. tu pon ada bape ekor je. Yang ni Gorilla jadian je. ala lebih kurang macam citer Bang bang Boom yang ada gorilla le tuh. tak tengok Bang Bang Boom? lantak koranglah =).




apa kata korang tengok video chill gorilla jadian dekat Segi College.





Kalau PCB yang kena attack, PCB ambik sambal ayam penyet tuh tenyeh kat muka gorilla tuh. biar padan muka (haha!!cakap besar) padahal bila gorilla datang, maw taknya menjerit mengalahkan pompuan pecut 100m. kih kih.




Nasib baeklah dekat UKM ni tak de budak sengal2 pergi menyamar jadi Gorilla. kalau tak maw kena hanjeng dengan PCB kalau kena kacau. paling terok pon monyet je kat sini. tapi tak kisahlah diorang memang tak de akal.




Nasib baek gorilla nih tak kacau orang lemah jantung, kalau tak free2 je jadi kes jenayah.nak buat benda lawak, jadi benda laen plak.



jangan lupa klik sini untuk lebih lanjut.korang kan sayang aku?hehe

5 comments :

sea_lavender said...

hehe baca tajuk entry punya la ingt betul..rupa2nya bang2 boom tu ~~ ngeee..tapi kalau la btul.. cm ne la~~

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

Muhamad Azam said...

Nice Entry

jom jejak blog saya pulak http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Shafiq said...

Ingatkan betul-betul tadi..:-) Tak berapa berkenan main prank orang nie..

Sunah Sakura said...

adehhh...ada jugak yang buat benda macam ni? hadoiii...ni kalo tak kena tindakan disiplin ni, tak tau la...eh..hahaha