PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Sunday, April 1, 2012

ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN MAC 2012 | ANUGERAH KHAS BLOG



Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Hari ini adalah hari pertama untuk bulan April. Sekejap je masa berlalu, sudah bulan keempat untuk tahun 2012. Ini bermaksud, PCB akan menghabiskan first degree di UKM tidak lama lagi. doakan PCB berjaya dan dipermudahkan segala urusan.




Seperti bulan Januari dan Februari lepas, PCB akan sekali lagi akan umumkan blogger yang mendapat Anugerah Pengkomen Terbanyak Bulan Mac 2012 dan Anugerah khas Blog. Ingat nak bagi saguhati untuk mereka yang terpilih, tetapi belum dapat sponsor lagi. ada yang nak jadi sponsor saya? hehe.. 








ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN MAC 2012




3) Azalia hjSalleh - http://exoticlicious.blogspot.com/







10) Lydia Miza - http://www.lydiamiza.com/

11) Amier_fekhry - http://feigelie.blogspot.com/

12) Iffah Afeefah - http://www.iffahafeefah.com/

13) Hafiz Hafizol - http://hafizhafizol.blogspot.com/





18) Cik Bambam - http://www.cikbambam.info/


20) Mak lagenda - http://lagendamahsuri.com/



ANUGERAH KHAS BLOG MAC 2012 (TOP REFERRER)

1) Mat Gebu - http://www.tiffinbiru.com/ ( 826 trafik )



Tahniah diucapkan pada yang terpilih untuk bulan Mac 2012. Pada yang belom terpilih, anda boleh mencuba lagi untuk bulan hadapan. Terima kasih pada yang setia menyokong PCB selama ini.


notakakiPCB : baru balik dari KLCC tengok Earth Hour =)



21 comments :

azri johan said...

waa, ada anugerah ke? tak tau punn.. kalau tak mesti komen banyak2 kat sini..

Jemput singgah blog Azri.My

faizulosman said...

best ke earth hour kat klcc???

Rozuan Ismail said...

@azri johan lepas ni azri komen byk2 ok kt blog ni, baru leh menang =)

Muttallif said...

Nice...aku pun buat benda yang lebih kurang sama macam kamu buat.

Ingatkan hanya aku sorang yang mengadakan benda nie. rupa-rupanya ada juga insan yang mempunyai idea yang sama. Salam singgah.

AnA_dew said...

WoW!kite tersenarailah kat dalam anugerah tu..sukenye2!
9) Ana_Dew - http://anadewmomento.blogspot.com/

thnks PCB!!!!>_<

amier_fekhry said...

thanks.. bln januari no.20, bln feb 15 bln mac no 11... bln 4 no 1 lah pulak.. hihihi

Rozuan Ismail said...

@faizulosman not bad lah. tapi perangai org kita agak mengecewakan skit la

Rozuan Ismail said...

@Muttallif wah, kita berkongsi idea yang sama. teruskan!!

Rozuan Ismail said...

@AnA_dew amboi, sukanya dia. lepas ni komen byk2 lagi ok

Rozuan Ismail said...

@amier_fekhry dah ada peningkatan tuh, mesti bulan april no 1.hehe

azalia hjsalleh said...

x da hadiah ke pcb nk bg kat kitew?

Ayuni said...

hikhik, thanx!

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh x de lah lya. x de org nak sponsor =)

Rozuan Ismail said...

@Ayuni welcome =)

redlomo said...

lebih banyak yang komen lebih popular la blog 2

KiD said...

hebatlah semua pengkomen2

Rozuan Ismail said...

@redlomo x jugak. hehe. tapi itu salah satu faktor la. ini sebagai tanda appreciate buat semua yg kaki komen.

Rozuan Ismail said...

@KiD antara yang hebat tuh adalah kid =)

NAL said...

alhamdulillah..NAL dapat lagi..1st pulak tu..teruskan berblogging ye PCB..entri anda memang menarik

Rozuan Ismail said...

@NAL tahniah NAL! terima kasih atas sokongan saudara.

Iffah Afeefah said...

Yeah aku ade

jom lepak jom