PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Monday, April 30, 2012

FASHA SANDHA MINAT BLOG PAK CEK BIOLA ??



Assalamualaikum dan salam sejahtera blogger dan reader semua =). kasi group hugs skit, pergh rindu gila dekat semua. dekat 2 hari jugaklah tak hupdate. ade yang rindu tak? hik hik..


Sebenarnya kelmarin dan semalam PCB bercuti tenangkan fikiran di Gombak. PCB ke rumah kawan PCB dan Alhamdulillah, tenang sikit kepala ni. Biaselah bila final semester dan final year, busy dengan banyak kerja. Jadi, weekend digunakan untuk restkan otak ni dari berserabut. Seronok jugak pergi rumah orang kahwin dan makan free. huhu. patang dengar makan free, mesti join =)


ok, dah jangan ke laut sangat ye PCB. back to topic. macam tak percaya kan Fasha Sandha yang cantik tuh boleh minat dekat PCB. punyalah ramai blogger hensem lain kan.. hikhik. jangan salah faham ye diknon semua. Fasha tak minat dekat PCB pon, dia kan dah ada Jejai.huhu. tak kan lah dia nak PCB kan..


Sebenarnya, entri Fasha Sandha pasal kahwin dia tuh telah conquer trafik blog PCB sejak dua tiga hari ni.. tak caya? meh nengok trafik blog kejap ye.





trafik dari Nuffnang untuk hari ini..setakat pukul 2.30 petang.


cuba nengok.semua keyword yang masuk adalah pasal kahwin fasha ngan jejai. Jadi, bukan fasha yang minat blog PCB tapi mungkin peminat, haters atau sape saja yang nak tahu pasal kahwin jejai ngan fasha.


Jangan tanya PCB macam mana dapat first page Google or what.. PCB bukan blogger SEO =). Nak tahu, tanya pada yang lebih pakar. 


jomlah usha entri yang hot tuh, MAJLIS KAHWIN FASHA DAN JEJAI


notakakiPCB: #oo yeah!! esok cuti!!

# nantikan pemenang ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK DAN ANUGERAH KHAS BLOG BULAN APRIL 2012!!


12 comments :

deno said...

bila pasal artis mesti ramai datang kan.. :) tahniah PCB ramai datang kat blog PCB^^

Iffah Afeefah said...

Ooohh poyo je ko kn

mti2 aku cye tjuk entry ni

amier_fekhry said...

hebat2.. tahniah PCB.. IGT PCB jumpa fasha sandha td..

diana said...

kalau cerita pasal artis memang ramai la yang serbu...hehehe..kalau idak,tak le blog2 hiburan adalah blog yang boleh cari makan kat malaysia ni..

[PCL] said...

score mark 100%..PCB memang terer cari peluag dan ruang dlm blogging nih..tahniah bro.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

penuh psl fasha

Ayuni said...

nmpk sgt semua org sibuk pasal fasha tu....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

unutngleee...agknye bile aku kawin HIT x citenye PCB???

amier_fekhry said...

PCB mmg minat fasha ya?
fauzi: klau ko kawin mesti lg boom dr fasha ni...

Ezad Skytech said...

mmg trafik tinggi ni...hee :D

NAL said...

tersangat tinggi lah trafik PCB..HAWT..

Awie Omar said...

untung lar....