Saturday, April 28, 2012

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN FASHA SANDHA DAN JEJAI



Malam tadi berlangsung majlis perkahwinan Fasha Sandha,28 tahun dan Rizal Ashram Ramli atau Jejai, 36 tahun. Akad nikah telah diadakan di Hotel Crown Plaza tepat jam 9.45 malam tadi. Ayah Fasha Sandha sendiri yang mengakad nikahkan mereka. Alhamdulillah, dengan 2 kali lafaz, Fasha Sandha sah menjadi isteri kepada Jejai.




Mas Kahwin untuk perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai adalah RM 8,888.88 dan manakala wang hantaran pula dirahsiakan. Pihak pengantin wanita menerima 7 dulang hantaran daripada pihak pengantin lelaki. Antaranya ialah beg LV, alat persolekan, telefon Galaxy Tab, sebentuk cincin, dan juga coklat. Pihak pengantin wanita pula membalas 9 dulang hantaran seperti sejadah, kasut, buku Terima Kasih Tuhan, tali pinggang, tali leher, alat perapian lelaki,  cincin, tepak sirih dan coklat.




Di bawah ini ialah antara Gambar Majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai.




Sumber: BeautifulNara .










Dikhabarkan selepas ini mereka akan berbulan madu di Pulau Redang. Ape pon kontroversi yang melanda sebelum ni, sekarang ni mereka sah menjadi suami isteri. Sama-sama kita doakan kebahagiaan Fasha Sandha dan Jejai.





1) Jika anda gila Twisties yang sedap tuh, jangan lupa LIKE sini .

2) Anda berpeluang ke London dengan Samsung. Hanya perlukan kamera.


16 comments :

Arol Mubin said...

Kahwin jugak Fasha & Jejai! Dah memang tertulis jodoh mereka berdua. :)

Marya Hana said...

jodoh pertemuan semuanya dah tertulis, apa yg kita boleh buat, doakan kebahagiaan diorang..

apa2 pon, aku suka NORA DANISH. bahaahahaha :D

El-Janna said...

semoga berkekalan^^

El-Janna said...

semoga berkekalan^^

deno said...

semoga kekal ...

azalia hjsalleh said...

congrats to both of them..

Ali said...

untung la jejai, dulu dapat nora danish. pastu dapat pulak dengan Fasha Sandha.

seme nak ambik yang hot je. haha.

Sudi komen di blog i tak ?? entri lama2 sekali.
Klik sini slow2

amier_fekhry said...

x th nk komen pe.... no komen..

NOOR FATIN said...

semoga berkekalan hingga ke syurga buat fasha dan jejai ;)

Sharidawati Shahrudin said...

sweet kan fasha? hihi

cik chinta said...

cantik oke

NAL said...

no komen.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga mereka bahagia selamanya

diyabalqis said...

n0 c0mment!

sape2 said...

Hari ni kua berita da bunting pelamin..Fasha,nnt bgth exactly date of your first day period, ramai yg nak kira waktu subur you ni..hihi sorry peminat fasha..

Anonymous said...

cantik sangat fasha..i like....tapi cantik lgi nora danish...hahaha