PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Thursday, April 26, 2012

SEKALUNG TERIMA KASIH | BLOGGER SHA DAN BARANGAN IKEA



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Benar orang kata, rezeki tu kita tak jangka dan datang tanpa kita minta. Oo yeah!! wan menang contest yang dibuat oleh Kid. Walaupon tak menang hadiah pertama, tapi hadiah saguhati pon dah cukup bermakna.


Dan yang paling happy, hadiah untuk saguhati ditaja oleh blogger SHA .



Seriously PCBtak sangka hadiah untuk saguhati sangat banyak.hikhik. nak tahu hadiah apa, Barangan daripada IKEA. seronok =). kalau dulu pergi IKEA semata-mata nak makan meatball IKEA yang super duper delicious, skang ni PCB berpeluang jugak ada koleksi barangan daripada IKEA. nak tahu apa yang PCB dapat? jom tengok .



 yang bentuk love cumel tuh adalah tempat nak buat ais, yang kaler2 pelangi tuh pinggan. dan yang besar biru tuh adalah dulang. besar taw dulang dia, boleh muat dekat 20 gelas.hehe.



yang ni pula ada 4 keping tempat lapik meja makan dengan bekas untuk simpan barang.


yang penting semua barang ni dari IKEA. seriously terharu dengan blogger SHA dan family yang sanggup turun dari Cheras ke UKM Bangi semata-mata nak bagi hadiah ni dekat PCB.


Nanti ada masa kita lepak ok kak SHA. jadi, pada blogger semua, jangan lupa follow blog akak SHA



(sila klik banner uuntuk ke blog akak SHA)
cantik kan header dia =)


So, bolehlah mimpi dengan barang IKEA ni malam-malam.hehe.



notakakiPCB: #ps1 kalau anda suka gila sama twisties, boleh klik sini .


#PS2 Kalau anda peminat setia yuna, jom tengok projek terbaru yuna.

#ps3 join je contest kalau ada blogger lain buat.tak rugi taw.



12 comments :

nafaz lynn said...

wah.. bestnye dapat adiah.. dari ikea pulak tu..

bagitau.com said...

waahh untung la bro...lain kali aku nak try join gak la klu ada contest2 blog mcm tu

Cik FaRiZaM said...

tahniah PCB.....

PCB duk ukm bangi ke?sy duk bangi gak...ahaksss...

kak sha duk cheras ek....nk hadiah dr kak sha gak :D

Sharidawati Shahrudin said...

sama sama Wan... lebih puas hati bila kasi by hand dari kurier2 ni..dah kurier fee yg tetttttt (unreasonable just becouse they dont have the packaging) hehehehe....

btw sedap wo tom yam yg kami mkn kat sect 16 tu...opposite petronas...next time kite lepaks k

CikAnyss' :O said...

wahhh , nak jugakk , hehee

shafiq said...

wah2 , untunglar abg , haha ,

azalia hjsalleh said...

woahhh seronoknya dia dpt hadiah =)
drp ikea plak itew

amier_fekhry said...

mmg best lg2 dpt free... fik br minggu lps pi ikea.. nsb ms tu x dpt gaji lg.. klau x byklh diborongnya...

wannurfazrini said...

wahhh semart la hadiahh. bukan senang nak dapat nak2 dari Ikea ;))

Shafiq said...

Sangat menarik! :-)

NAL said...

TAHNIAH PCB..untung la awak..

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah wan...byk dpt hadiah tu..:D