PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Tuesday, May 1, 2012

ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK APRIL 2012 | ANUGERAH KHAS BLOG



Alhamdulillah. bulan April sudah sampai ke penghujungnya dan bulan Mei datang menjemput. pergh, ayat nak jiwang je kan. First of all, selamat hari pekerja buat semua pekerja di Malaysia!! Seperti biasa, setiap bulan, PCB akan umumkan Anugerah Pengkomen Terbanyak Blog PCB dan Anugerah Khas Blog. Jadi, bulan 4 ini adalah kali ke 4 anugerah ini disampaikan.


Maaf kerana sedikit kelewatan disebabkan sumber internet di bilik tiada. dugaan sungguh. ape pon kita teruskan dengan Anugerah dulu ye. Apa yang membezakan sedikit untuk bulan ini ialah PCB hanya memilih top 10 sahaja untuk pengkomen terbanyak dan bukannya 20 seperti sebelum ini.






ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK BULAN APRIL 2012


1) Amier_ Fekhry - http://feigelie.blogspot.com/




5) Azalia HjSalleh - http://exoticlicious.blogspot.com/








ANUGERAH KHAS BLOG MAC 2012

1) Mat Gebu (DTS) - http://www.tiffinbiru.com/ (1018 Trafik )



Tahniah diucapkan pada semua yang terpilih. Anda merupakan semangat bagi PCB untuk lebih berkarya. Pada yang belum terpilih, usaha lagi untuk bulan depan. Tahniah juga diucapkan pada blogger yang maintain menjadi top commentator selama beberapa bulan berturut-turut dan menjadi anugerah khas blog. 


InsyaAllah, PCB sedang terfikir untuk memberi saguhati pada mereka yang terpilih =). Terima kasih kerana menyokong blog Pak Cek Biola selama ini.


p/s sibuk buat preparation untuk presentation hasil tesis khamis ini. doakan yang terbaik untuk PCB.

15 comments :

deno said...

eh, deno masuk jugak? tak sangka pula... hehe.. by the way, thanks PCB!!!

peace289 said...

bestnye dpt anugerah..hehe

amier_fekhry said...

hihi... dpt no 1.. dulu no 15... thanks PCB...

Shafiq said...

Ada lagi ek nama saya? Hehehe. Maaflah kurang berziarah ke blog PCB. Internet tak memuaskan. :-)

Denaihati said...

askm. tahniah kepada yang terpilih bagi anugerah ni.

Amad Zuddento said...

wah ABPBH gitew

KiD said...

terima kasih pak cek biola

diana said...

ha ah..lepas ni bagi la hadiah..ipad ke...
kan??heheheh

Nurul Akmal said...

Tahniah semua..

KID mesti wajib ade.. ;)

Awie Omar said...

INFO TERKINI : NEXT TOP BLOGGER 2
Next Top Blogger 2 akan bermula esok!
Entri untuk Episod 1 akan dipost
esok Khamis 3/5/2012.
Sudahkah anda bersedia?

Ali said...

kene komenlah banyak2 kali ni. baru tau.. haha

NAL said...

alhamdulillah, NAL tersenarai lagi..terima kasih buat PCB sebab selalu update entri yang menarik..

Ezad Skytech said...

wahhh..tersenarai lagi..hee..terima kasih wan...da mcm menang anugerah besar2 ni rasanya...hee (^^,)

eyjalukman said...

eheh,baru lah perasan ad nma kita :) thanks bnyk2 :)
thanks jgk sbb slalu cmnt blog eyja . sbnrnya bila org cmnt post blog kita,kita lebih bersemangat nk blog . hehe again thanks :)

Ayuni said...

sowi, quite busy lately....