Thursday, May 3, 2012

BIODATA PAK CEK BIOLA | MY SURVIVAL GAME



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


First of all, PCB nak ucapkan thanks kepada blogger Awie Omar kerana memilih PCB for Next Top Blogger 2. Perasaan teruja tu haruslah ada sebab terpilihkan.. u know what I meant. I appreciate it so much, Awie.


By the way, if you guys nak tahu lebih lanjut about this game yang ala-ala survivor macam Filem Hunger Games tuh, boleh rujuk sini .




poster yang tersangatlah awesome. cuba cari mana PCB? hik hik.



By the way, untuk maintain in this survivor game, PCB needs to buat apa sahaja yang disuruh termasuk TUGASAN IMUNITI yang PCB kena buat sekarang ni. PCB harap semua yang menyokong PCB can support me untuk this program. Pray the best for me.


My first task is to say something about my biodata. Let's begin =)



BIODATA PAK CEK BIOLA



Nama Penuh / Nama Samaran : Mohamad Rozuan Bin Ismail / Pak Cek Biola

Umur : 22 tahun

Asal : Tanah Merah, Kelantan

Pekerjaan : Pelajar

Hobi: Berblog, menyanyi, menari, bersukan, melayari internet and the list goes on and on.

Mula Berblog: September 2009 (about 2 years ago)

Blog Pilihan : PCB tak punya blog pilihan, sebab terlalu banyak blog yang PCB suka. Kadang-kadang PCB suka blog seseorang because of their writing, maybe because of their smart design blog, maybe because she is pretty or he is handsome, depends on situation. Kalau perasan PCB selalu komen blog anda, blog andalah pilihan PCB =).

Warna kesukaan : Biru laut, putih, purple.

Rancangan TV kesukaan : I loves Amazing Race, National Geographics, any entertainment show s and so on.

Pilih satu barang untuk bawa masuk ke dalam hutan : Makanan. ( I'm a Food Freak guy.. of course )


Nampak simple je kan pengenalan diri ni. itulah PCB. simple.tak perlu otak nak crowded sangat fikir something. just be fun!!


p/s nota 1 : Alhamdulillah dah settle presentation hasil tesis dengan jayanya.

nota 2 : harap2 dapat imuniti =)


20 comments :

Iffah Afeefah said...

amboi ko tak ske bace blog aku la kan

redlomo said...

promosi la 2.. hahah

Hafeesz Amran said...

gudluck...

eyjalukman said...

wahh all the best PCB :)
sbnrnye tertanya2 jgk,knp pak cek biola eh? slalu main biola ke? :)

[PCL] said...

PCB...simple but nice, PCL n PCB mmg dah kenal kan...masuk hutan kasi siket makanan tuh..orait! gud luck.

shafiq said...

haha ,, salah satu pendekatan yang berbeza dalam memperkenalkan dunia bloggers nih , hehe , selamat berjuang bro ! , gomo biar sedak ! , heee .

Ezad Skytech said...

hee...makanan...penting tu kan PCB..hee...btw..all the best ye..:D

Cik Puan Muda Umi said...

salam kenal..dari segmen yg sama..;)

Shafiq said...

semoga berjaya PCB! :-)

NAL said...

all the best..

Mak Lagenda said...

God luck wan..!!

dah siap buat thesis?? Nanti bley la mak roger wan nk mntk tunjuk hajar camne nk buat thesis nnt..hihi

mie said...

teringat zaman sekolah...
main share2 biodata..
eehheee

sissyira said...

salam


semoga berjaya ;)

Eera Shera said...

mesti blog sy bkn blog pilihan kn sob3..haha..gud luck ek pcb ;)

Sharidawati Shahrudin said...

good luck dlm game ni......tak kenal makan tak cinta, thanks 4 sharing the bio ye :)

deno said...

ooo... PCB oghe kelate ruponya... kawe oghe ganu.. hehe... deno pun suka sangat amazing race!! jgn lupa tengok, nanti ada yg terbaru amazing race 20! :)

NisaAdnan said...

ohoii pokcik kelate. Good Luck yee :)

amier_fekhry said...

wah hbt2.... tahniah berjaya dlm presentation tesis..

Awie Omar said...

TERIMA KASIH sebab buat tugasan ni :D

Nor Zilla said...

wow... harap dapat imuniti jugak.. gud luck