PENGUMUMAN

1) KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB TELAH DIUMUMKAN PADA 24 FEBRUARI 2014. TAHNIAH PADA PEMENANG!!


2) NANTIKAN PRODUK TERBARU DI BLOG PCB YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA!!

Friday, May 11, 2012

HAPPY 22TH BIRTHDAY MY BEST FRIEND, HAFIZ



Alhamdulillah. hari ini sekali lagi hari ulang tahun yang ke duapulohsembilan buat dia. tetiba kena baling tukul besi atas kepala benjol keluar darah. Opss silap! hikhik. kita ulang balik ye. Hari ini adalah hari ulang tahun yang keduapulohdua buat dia. Biasalah, isu umur ini sangat sensitif lebih-lebih lagi untuk lelaki kacak macam dia yang belom berpunya, sedangkan mak sudah tanya bila mahu kahwin. owh, serabut, serabut. 



Siapakah dia? sudah tentu bukan makwe PCB. sebab PCB masih juara dalam pegang title single but not available. eh!! PLEASE TAKE NOTE!!.Dia adalah ikan. kau gilo apa sanggop buat entri untuk ikan. ikan ini oranglah.pening jugak dengan formula dia yang berapa tak menjadi nih.nama dia Hafiz.dia kata dia separuh ikan. cuba translate, separuh ikan = Half Fish. kan ada dekat-dekat dengan hafiz.untuk bawah 13 tahun, sila dapatkan keizinan ibubapa untok guna formula ni.




Giler smart header blog dia kan.. vogue sangat. klik gambar atas untok ke blog dia.



Dia ni antara kawan paling rapat PCB masa di UKM. partner lepak cafe fakulti pagi-pagi sambil pekena roti canai sambil bergosip pagi, partner kenakan rakan-rakan dalam kelas sambil tunjuk signal M dekat dahi tanda Menang. Partner lepak cafe Kolej Amin dulu-dulu sambil pekena ayam goreng kunyit yang super marveles dengan teh ais bungkus besar, partner lab yang selalu buat eksperimen tak menjadi-jadi, partner gosip yang selalu punya cerita baru dan sentiasa update, banyak lagilah partnernya.hikhik.



Dia seorang yang crazy about fashion. selalu mencuba pakaian yang baru. koleksi kasut dengan color yang striking. seorang yang berbakat dalam design pakaian. sewaktu lecturer sedang bagi kuliah, waktu itulah waktu paling sesuai untuk mencipta rekaan baru dek kerana kebosanan tahap keempat. Dia seorang yang kaki makan walaupun ingin diet. ada saja yang ingin dicuba. seorang yang happy go lucky. sentiasa menceriakan suasana.



Hari ini ekau dah besor memanjang. Jadi, PCB nak wish beberapa perkara untuk u.

1) Happy 22th birthday.
2) Moga panjang umur dan murah rezeki.
3) Tak sabar nak praktikal sekali di daerah Kuala Kangsar nan permai.
4) Jangan lupa siapkan tesis tuh.
5) Tak sabar nak berdinner sakan.
6) Hadiah tuntut lepas2 ni la =).





jangan lupa ke blog hafiz - http://seliparhitam-taliturqoise.blogspot.com/ .



P/S sedang bersiap untuk ke FELDA Chemomoi Pahang untuk Kem motivasi bersama pelajar SPM.


11 comments :

Mak Lagenda said...

Hepi bezday for him...moga semua impian dan harapannya akan jd kenyataan kelak. Aminn


Wan nak pi felda chemomoi?? Isk..cam dekat je dgn mak nih. Wahaha..dekat tp jauh. :p

deno said...

happy besday jugak untuk kawan PCB :)

Sharidawati Shahrudin said...

hai dua dua adik yg comel :)

Awie Omar said...

INFO TERKINI
Terdapat segmen KAUNTER PERTANYAAN
akan bermula dalam EPISOD 3 NTB2.
Peserta boleh tanya apa yang tidak
faham berkaitan dengan game ini
di kotak komen entri NTB2. Jawapan
dari setiap pertanyaan akan dijawab
dalam setiap episod NTB2 (jika ada).
Teruskan berbloging :D

hafiz hafizol said...

lah ingat kah hafiz ' hafizol ' tadi.. errrrrrr... Hahahaha..

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Happy birthday,
semoga tercapai hajat yang diimpikan :)

Eyriqazz said...

happy birthday hafizz...dah boleh kahwin ni...

P/s : Jika ada kelapangan, minta bantuan untuk undi saya, hari ini last day . Boleh undi di sini --> http://j.mp/I5h6Rw

Bro Framestone said...

Rasanya macam bulan nie je buzday bro..??

Ok nk g check Mykad

-gedek! said...

macam adik beradik, lah!

amier_fekhry said...

bestkan dapat sambut birthday dgn kawan baik... Fik dah ssh nak sambut.... apapun miss my best friend... Nanti PCB pun akan dapat bnda yg sama...

NAL said...

happy belated birthday to him =)