Sunday, February 10, 2013

CORPORATE VIDEO AWARD




Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Corporate Video Award ini adalah salah satu event dalam program GEMS MSR07D. Malam ini setiap company akan menunjukkan hasil kreativiti mereka dalam menghasilkan video korporat.


Untuk company PCB, Praline Sdn Bhd, malam ini kitorang semua pakai sedondon iaitu lelaki bertali leher oren dan perempuan bertudung oren. Semua orang berpakaian korporat iaitu formal.



Nak tengok PCB dengan kawan-kawan x?



semua sedondonkan =D



Malam tu PCB dipilih oleh company untuk jadi wakil model lelaki. Berbekalkan keazaman yang ada, PCB JUARA!! haha. sangat kelakar. apakah PCB ni boleh jadi model dengan perot yang moncet dan pipi yang tembam ini. kihkih..




Staff lelaki Praline Sdn Bhd



Walaupun kitorang tak menang Video Corporate Award, it's okay. Yang penting PCB nak ucapkan tahniah buat committee yang bertungkus lumus buat video corporate untuk company PCB.



PCB nak minta untuk korang semua like FB page company PCB, Praline Sdn Bhd


p/s sori lama x update blog. nantikan entry seterusnya tentang English Fair.

4 comments :

Rahmad Mat said...

nice bro.. dh keja dh skrg..
mudah-mudahan aku law dh konvo nnt dpt keja la jg..hehe

NAL said...

Wah..lawa tie warna oren..

Sunah Sakura said...

da macam calon pro-m kat utm lak..hahahah

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah,awak. Semoga terus berjaya. :')