Monday, February 11, 2013

VIDEO KONSERT PSY DI PENANG | OPPA GANGNAM STYLE



Konsert PSY di Penang sempena Chinese New Year. Lagu Oppa Gangnam Style  menjadi tarikan kepada semua pengunjung. Jom tengok dulu persembahan dari PSY.






Banyak jugak dengar khabar angin yang PSY ini dibayar dengan harga RM2 juta. erk, RM2 juta dengan satu performance. Pergh!! siapa yang kaya sangat sponsor tu kan. Harap-harap itu duit sponsor, dan bukan duit rakyat.






Memang PSY ini jadi fenomena kat seluruh dunia. Buka je youtube, bertimbun semua orang nak buat cover Oppa Gangnam Style. dari yang kecik sampai ke yang tua bangka. Masing-masing nak tunjuk bakat. PCB pon tak berapa pasti kenapa lagu ini sangatlah famous.



Tapi kan ada satu benda menarik yang PCB dapat daripada laman sesawang Facebook. PCB ada terlihat satu video sebelum persembahan PSY. Masa tu Dato' Seri Najib rasanya dok berucap. 



" Are you ready for PSY? "   ramai jawab, "Yes!!!"


"Are you ready for BN? "  ramai yang jawab, " No!!!"



haha. no komenlah kan. Almaklumlah pilihanraya pon dah tak lama lagi. 



p/s cuti-cuti pon banyak kerja. sabar je lah.


8 comments :

Shafiq said...

Betul tu. Diharapkan duit belanja jemput dan bayar PSY ni duit sponsor. Jenuh menjawab tu kalau duit rakyat..:-P

Sunah Sakura said...

hahahahaha..betul ke ade sesi soal jawab macam tu???

Qilaa Amir said...

sampai sekarang saya taktau ape yg menarik nye tarian tu..walaupon saya minat tgk drama korea tapi tidak pada PSY..ohhh duniaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

emmm pasal said no tu... no komen ler.... hmmmmm

Izzat Eshak said...

Pilihanraya makin dekat~

Mak Lagenda said...

Psy tu mak x minat, talking bab politik pun mak x minat..

apa yg mak minat?? he he he..

S.H.O.P.I.N.G!!!!

Syaifuddin Alias said...

jawab di akhirat kalau guna duit rakyat

nini said...

suke dengar lagu dia...rancak..hehe

video clip yes no tu pun dah tersebar, tapi tatau la betui dak...=D