Saturday, January 18, 2014

ENTRI PERTAMA 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Entri pertama 2014? haha.. blogger lain dah bertimbun entri untuk 2014. ko plak ini yang pertama? nampak tak betapa berhabuk, berdebu dan bersawangnya blog PCB ko ini. ada yang nak buat part time or full time sapu blog PCB? boleh tinggalkan no tepon kat komen entri ini. untuk gegirl single sahaja.. Eyh?? haha..



Untuk entri permulaan tahun ini, PCB malaslah nak cerita pasal harga kangkung turun ke, pasal perhimpunan haram (haram ke??) dekat Dataran Merdeka yang lepas, atau pasal apa-apa aje.. PCB nak cakap pasal peraduan 4 tahun blog PCB. 



PCB yakin ada contestant duk tanya-tanya manalah pergi PCB ni. nak lari dari announce pemenang ke? OMG!! PCB masih hidup jangan risau.. cuma kerja yang tak menentu di tambah lari ke sana sini menyebabkan blog ini ditinggalkan tak berteman. Mohon maaf uols.. InsyaAllah, seperti pengumuman yang belah atas, hujung bulan ini adalah pemenang dan sebarang transaksi wang ringgit akan dilakukan pada awal Februari.  =D. Ada senyum nampak? hehe..



stop pasal contest.. ada yang rindu PCB ke tidak? Insyaallah PCB ada plan dengan kawan-kawan blogger untuk ke majlis kahwin cik GKSB dan majlis kahwin blogger Ady Budika dan Kak Sunah pada cuti raya cina nanti.. Pada yang teringin nak jumpa PCB, leh jumpa dekat Kedah sana. Lebiu uolss sangat-sangat.hehe..



p/s cam pendek je entri ini. haha. lantaklah..kihkih..

7 comments :

mawar berduri said...

Biasalah awal-awal tahun nie..keje banyak skit...hehe

hawiz said...

sala..hai PCB..lama xbersua..hehe

Muhammad Khairuddin Lim said...

begitulah nampaknya

Anisa Anuar said...

not to late for the first entry

KorN said...

hye PCB. korn baru entry ke 2.. haha

MG schmidt said...

ramai yg tercari cari tertanya tnya ..huhu
biasala kan.busy sket awai tahun maa :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)