Monday, February 24, 2014

KEPUTUSAN PERADUAN ULANGTAHUN KE 4 BLOG PCB

Assalamualaikum dan salam sejahtera.







Maaf diatas kelewatan dalam mengumumkan Keputusan Peraduan UlangTahun ke 4 blog PCB. PCB pasti ramai tertanya-tanya terutama kepada peserta kenapa PCB mendiamkan diri. Dari sudut itu, PCB memohon maaf berbanyak -banyak kerana banyak hal peribadi yang perlu diselesaikan sehingga tertunda untuk mengumumkan keputusan peraduan ini.



Jadi PCB ingin mengumumkan Keputusan Peraduan Ulangtahun ke 4 blog PCB. Secara keseluruhan ramai yang tidak ikut syarat, tidak membaca syarat dengan betul. Terima kasih pada yang sudi sertai dan keputusan ini adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan sama sekali.




Tempat Pertama

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulang-tahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 .




Tempat Kedua

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulang-tahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 .




Tempat Ketiga


http://havealolipop.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulangtahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 .




Saguhati


http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulang-tahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 .


http://suanazhar.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulang-tahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 . 


http://hans-mohd.blogspot.com/2013/11/peraduan-ulang-tahun-ke-4-blog-pcb.html?m=1 .



Di sini PCB umumkan balik hadiah yang akan di menangi untuk pemenang seperti dalam entri ini.



Pertama - Wang Tunai RM100* + blog review
Kedua - Wang Tunai RM70* + blog review
Ketiga - Wang Tunai RM50* + blog review
3 Saguhati - blog review


Review blog akan dilakukan pada bulan 3. Bagi pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga, sila email kepada PCB di rozuanismail@gmail.com details berikut.


| Nama | No akaun | Nama Bank | 



p/s Nantikan entri berikutnya berkaitan dengan produk terbaru dari blog PCB dan pageviews blog PCB sudah melebihi 1 juta.

5 comments :

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada yng menang tu ye..

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada para pemenang...

kiwi said...

singgah! long time no see.. kan. hehe..

btw, tahniah kepada semua pemenang :)

Engku Muzahadin said...

Erk, sah lagik ke nak tuntut hadiah ni? Baru persan, tu pon ada yg bg tau...Hukhuk...

Engku Muzahadin said...

Dah send details, baru sedar pengumuman ni hr ni..hoho